mamma on my case

under hösten har jag hållt mig borta från en viss vän, tidigare satt vi fast vid höften,
och mor frågade nyss om hon och jag är ovänner.. jag sa att vi inte är ovänner..och att jag har väldigt mycket att göra i skolan.. fast det jag inte sa var att jag själv har valt att inte längre hänga med henne. vissa saker har hänt, och jag har gjort det som är rätt.... att exkludera någon bara sådär kanske låter väldigt hårt.. men sånt som händer.

hon försöker då och då att nå mig.. men jag avfärdar det, eller är väldigt kort i tonen.. 

mor frågade hur läget var med henne, jag sa att jag inte visste.. men ärligt talat så bryr jag mig inte längre


jag har inte skrivit något i bloggen på länge eftersom det inte händer något för tillfället.. alla i gänget är hemma hos respektive familj.

hemma över hjulen

klockan 10.11 tog jag tåget från Sundsvall, till en början så titta man ut genom tågfönstret och fundera lite grann på terminen som har varit tills man somna till.

AM säkrar en 2:a plats i betrayal of the year för AM hade bokat tickets med sin "fru", så de skulle göra varandra sällskap.. a new low.
och AM dissa min och SE's idé på en sista big boy för året också.. AM: näe.. jag måste hinna packa och sen snacka med ****(tösen han ska åka med).
ja vad säger man...

när jag kommer hem så har far lagat biffstroganoff och ris, yes!
resten av kvällen har jag spenderat hemma, snackat med mor, far och syster., och självklart suttit i loggian.. och gör det fortfarande.. jag har datorn där så..så alla kvällar kommer att spenderas där, tjaa förutom nyårsafton

jag önskar att det vore mer snö, hoppas det kommer till julafton.


bloggdrama

oj oj oj.. mister E dosnt aprove.. tydligen gillar han inte det som skrevs i bloggen och han vill inte bli nämnd,
det blev för mycket tyckte han.

jag tar hänsyn till vad han tycker och tänker och väljer att klippa ut en önskad del från förra inlägget..

så härifrån bloggen - gänget och jag, tar jag farväl av mister E, då han längre inte kommer bli omskriven, antingen är man med all the way eller så är man inte med alls,
Mister E kommer i verkligheten att vara med oss.. men kommer inte bli en del av detta verk.. vilket är synd ibland är det ju kul att bli omskriven när det händer lustiga saker, fast det är ju även tråkigt ifall man blir omskriven om innehållet inte är sant, vilket jag då beklagar

jag skriver om mig och vännerna, jag undersöker inte vem som säger vad.. utan skriver det som sägs och görs av polarna.. för det är sant för mig

fulsup och kåren

ja, lika bra att få ner det nu när man har det färskt i huvet,
vill också tacka SV för the wake-up call, eller inte, hon gav igen då jag ringde henne halv 4 på en vardag och sa att jag hade gått igenom boken innan läggdags.
hon ringde halv 12... tjaa, jag är glad att hon inte ringde kl åtta. för jag kunde inte somna om efter samtalet... tack för det, tösen.

i skrivandets stund vill jag också nämna att det känns som att jag har svalt sandpapper, men det börjar bli bättre nu

lördagkvällen börjar med en förfest hemma hos mig, Mattias och Tojje gjorde mig sällskap med att fulsupa, vi super och lyssnar på musik och sjunger till Steven Lynch, en bra komiker som har jätteroliga låtar.

när vi börja känna oss redo att sticka till kåren så får jag en liten dum känsla i magen så jag springer in på toa och kramar om ol' faithful men det var en false alarm, själv tänkte man.. *men vafan, kvällen har inte ens börjat*

hela och rena kommer vi till kåren,, och första gången på länge är det en köbildning.. how about that.
first order of business blir mer intag av alkohol, jag träffar även på gänget, dom var alla rätt vårdade.. AM också, trots sina 12 bärs och 4 drinkar som han hade i sin kista.

runt midnatt så tappar jag bort Mattias, Tojje och gänget.. *äh vafan, dom får leta upp mig* så jag gick till puben och drack lite mer, och då får jag sällskap av Fröken Svensson, vi surrar lite om vad som helst och vi ser ett foto på hela gänget som jobbar i puben, alla är näck och har ryggen vänd mot kameran.. jag ber om att få se på fotot.. så jag och fröken svensson studerar bilden och snackar om vem som har snyggast skjärt. Jag snacka även med SV i telefon under kvällen, hon tyckte att det var jättekul att jag var aspackad..

fan, jag minns inga riktiga detaljer från kåren, enligt SV så kallas det minnesluckor.. neeej, jag har inte glömt vad som har hänt.. fan eller? - nääe, jag minns, som sagt.. det är detaljer som är suddiga.

på väg hem så det är jag, AN och SE + Mattias och Tojje,
*CENSUR*
vi svänger förbi SE för att surra lite om kvällen i sin helhet och om AN's karriärer i fotboll och ishocky, VIK A-lags rising star som hamna som 4 i draften till NHL (men som valde att stanna i VIK) samt om ANs bröder som båda är hockymålvakter.
SE kläcker ur sig: äh, man går ju bara omkring på kåren, precis som livet man går bara omkring
 själv vågar jag inte lägga mig för att risken för att det skulle snurra var stor, så vi satt där hemma hos SE och snacka fram till halv 5.

man lägger sig lägger sig och tycker att det är skönt att få sova ut. så fel jag hade

note to self: drick inte så jävla mycket

den note:en finns inte på lördag, det kommer bli en ful-supning så det finns inte..  lördag kväll är sista kvällen som kårhuset har öppet,

igår var jag, mattias och tojje ner på systemet och inhandla.. det kommer bli en fylla att minnas...tjaa, eller inte minnas blir det väl. återstår att se på söndag om jag ligger i fosterställning i duschen och låter vatten strålarna smeka en.. för det har ju aldrig hänt förut.

vi har inhandlat en lyx glögg som vi ska börja med.. som är spetsad med cognac... fancy clancy,
sen är det spritfylla för hela slanten. jag och mattias har alltid supit så förjävligt hårt när det är sista kvällen på kåren.


inga Paris Hilton man skickar iväg

"the mission is scrubbed.."  lite bittert att höra det 5 minuter innan det var tänkt för Discoverys avfärd,


på lördag natt var det dags igen för ett nytt försök.. timmarna innan satt jag och SE och snacka om färjan, avskjutningsramperna.. etc.. och SE kläcker ur sig "tjaaa, det är ju inga Paris Hilton man skickar iväg" 
så jävla sant, kunde inte ha sagt det bättre själv

och när dom börja räkna ner så ringde jag ÅK, men han svara inte. så jag ringde SV, hon svarade.. fast jag ångrar nästan att jag ringde henne, hon hade riktigt kul på min bekostnad, tydligen är hon inget stort fan av rymden, hon kunde inte behärska sig heller, "ooooooh rymden... oooooh"

i desperata försök att locka ett intresse ur henne, genom att prata om ISS's solpaneler och dess rotationssystem, det gick inte hem alls,... allt som har med rymden att göra är star trek, hm.

visserligen är jag själv lite av en sci-fi nörd, men jag har aldrig gillat star trek.. vilket SV försöker få mig att säga att jag gör.

man blev faktiskt aningen bitter att SV ratar allt som har med rymden att göra, jag tittar ut mot himlen så ofta jag kan.. jag känner ett visst lugn och det är så stillsamt, kommer ihåg när man var liten och när man gick hem från ÅK på vinterkvällarna så hade man nästan alltid blicken mot stjärnorna, alltid när jag är hemma hos föräldrarna så sitter jag alltid på kvällarna i loggian och tittar ut. 

inte nog med att SV har kul på min bekostnad.. så kommer hon med hot också, fira min födelsedag.. tss. jag har inte firat den på 5 år, sen ett avstånd på 65 mil, jo tjena att hon kommer.
- det skulle hon göra tydligen, med 3 tårtor och en massa bullar, och hon ska se på när jag äter det också, och så faller hon i skratt,
jag äter inte tårta, det har jag inte gjort på över 7-8 år, inget stort fan av grädde

det var vart händelselöst denna helg, gänget hade tenta igår, så helgen blev väldigt händelselös


dikter och tvättmaskiner

på senare tid har jag lagt bits and pieces av dikter  som mitt  personliga medelande på msn och jag byter till en ny dikt varje dag,  folk tror att man har gått och blitt poet..eller rent av skum, men det stämmer icke..


finally!! vi har fått nya maskiner i tvättstugan, jag och SE stod där en stund och beundra maskinerna natten till torsdagen, maskinerna går riktigt bra, kan inte bli lättare att låsa luckan, förr fick man ta till med övervåld för att få igen luckan

and on that note, lets kill the music

vinden har vänt

mina små pikar på SV verkar inte ta som de ska göra, men hon pikar mig i fullfräs,
hon försöker få mig att tro att jag är ett stort fan av bullar och godis.. hm..

jag känner även en viss mental blockning när det gäller skolan, motivation och drivkraften har hela tiden funnits.. men nu känns det lite trögt, visst jag är lite efter i uppsatsen.. men det tar jag igen utan problem.

verkligheten börjar komma ikapp en.. nu kan man inte bara glida runt, nu måste man även hålla ögonen öppna för jobb and what not.
 

lördag kväll

Förfest hos Fröken Svensson,  det var tänkt att jag inte skulle följa med dom ut, dvs. gänget, fröken svensson med vänner, samt Cris och hans tös.
Cris övertala mig om att haka på ut.. jag kan ju inte säga nej, första gången han är på besök, första gången jag har sett honom på över ett år. fan, det är som back in the old days, vi skämtar lite grann på AM's bekostnad, men det är väldigt lättsamma skämt,

2300, och det är utgång, vi rör oss sakta mot staden, AM och Cris kramas lite då och då, tjaa mest är det AM som är intiativtagare till den manliga kärleken.. sist dom hängde var väl i somras,
jag ger tipset till fröken svensson att ifall det ges chans i samtalsämnet när man talar med någon som är intresserad av en och man behöver hålla en emotionell distans till personen. den personen kommer då inte riktigt att vara så "på" eftersom man själv inte riktigt är redo
själv har jag gjort på detta sätt, jag vet, det är uselt,   

inne på O'leran, sitter jag i en soffa med fröken svensson, vi tittar på folket som dansar och kommenterar hur folk dansar samt pratar lite allmänt, lite senare kommer pojkvännen till en tös som var med frös ut SV, killen är det inge fel på förutom hans bedömning av läget han pekar på mig och fröken svensson och gör tummen upp, jag viskar till fröken svensson, och säger att han tror att det är nått på G mellan oss, hon som jag tycker
också att det är jobbigt att folk hela tiden "tror något".. efter ett tag ursäktar hon sig för en stund
och en annan snubbe som jag känner som sitter mittemot oss i en fotölj, han frågar också om det är nått som händer mellan mig och svensson,

Mister E och en tös som vi alla känner har vart på varandra varje 2-3 helger i rad, och dom var på varandra lite grann på O'leran,  men det tycks inte vara nått mer än vad det är.

halv 2, drog AM och hans "fru" som vi har döpt henne, iväg.. SE blir lite smått bitter och AN är bara rent av besviken.. "vafan, vad håller han(AM) på med?"

halv 3 på natten tycker jag att vi borde hämta ut jackorna och dra, ingen av oss skulle finna våra blivande fruar här inne just nu.
AN: jag kommer finna min på börsen, jag säger SÄLJ! och hon säger KÖP!, våra blickar möts och vi hälsar, hej, jag heter AN.. när AN börjar fundera på ett tjejnamn säger jag, Emily, och då säger han nej nej, det ska vara jaquline eller något sånt där,
jag frågar mister E om läget mellan han och tösen, och mister E säger: vad vill du att jag ska säga?
tja..!? vad sägs som sanningen.
jag tänker inte blogga en massa ljug, hells no

tydligen så är det inte nå speciellt mellan mister E och den tösen..


på vägen hem från O'leran så snackar vi om våra pappor, det visar sig att AN har en väldigt ung sådan,
och SE säger, "mäh, men gör pappor något över huvudtaget?"
i slutet på det samtalsämnet säger AN att mister E's farfar reser till afrika och skjuter noshörningar, en riktigt överklass semester.

där jag faller i skratt, AN också, mister E ser en aning besvärad ut

AN vill också poängtera att han skämtade eftersom jag då kommer blogga det här.


fan va bra, då slipper jag laga mat

det ringde i minster E's mobil, SE, AN och AM ville inte att han skulle svara
vi sitter alla hemma hos SE och spelar SE's nyinköpta golfspel

"neeej, svara inte.." " låt det ringa..."

själv står man där lite grann som en åskådare, och undrar vad fan som händer, mister E svarar och det visar sig att han få en invite till någons födelsedag,
en polare till mig och AM skulle komma till oss ikväll, han är i stan över veckan,


 och det där golfspelet.. det bringar verkligen det värsta ur en, det blir väldigt många svordomar som skriks ut när man missar en "självklar" putt.

och så är det lite mer tävling mellan mister E och AN, båda är riktiga hejjare på golf på riktigt, så dom små psykar varandra, jag som är urusel på spelet blir glad om jag får ett bra tee-slag,
fast där slutar det roliga klockan slog fyra, och halvfem börjar spinningen,
ett astråkigt pass var det.. benträningen efteråt var till och med roligare.. fast det brukar det vara

nåja, när jag kommer hem så har AM skrivit till mig på msn, det är change of plans, vår polare kommer inte ikväll, han kommer imorrn, och AM ska iväg på fest, självklart.

AM är inte den som säger nej till att supa,