fancy that

jag vågade inte skriva något innan jag var på middagen med landshövningen av västernorrland, rektorn och den amerikanske ambasadören. vill inte pose:a några risker så jag har hållt tyst om det.

I onsdags så var jag bjuden på middag utav landshövdingsparet av västernorrland, The US Ambassador to Sweden skulle närvara så det var rätt självklart att jag närvarade. man säger ju inte nej till en invite av denna sort. Där var man med 20 andra high rollers från näringslivet. det var ett ytterst trevlig social atmosfär och trevligt sällskap, men jag hör inte hemma med den crowd:en. Men jag hoppas att jag lämna ett positivt intryck hos de jag samtala med.
När kvällen led mot sitt slut och vi som delade taxi skulle tillbaks till S-town så fick jag detta kort personligen av ambasadören


men!

jag vakna imorse och jag kände fortfarande hur sjukligheten inte har gått ur kroppen, skit också.

igår efter jobbet så var jag förbi SE, han satt vid datorn och jag kollade på svt om kristendomens roll i tanzania. vi kom in på topicen om praktik på den svenska ambasaden i tanza, det är inte värt mkt nytta som en statsvetarpraktikant från sverige gör i afrikat. kulturerna i jämförelse är helt ass back wards.

framtiden

ÅK och Hernandez ska bli föräldrar och hernandez ska gifta sig.
det får mig att tänka på framtiden.

vad ska jag käka till middag innan jag tränar ikväll?

bio

årets första act blir att se bio, sherlookenholms.
It better be fucking good, för att pyttsa ut över 105 kr mer ticket då jävlar ska filmen vara the best.

Avatar var en jävla besvikelse i storytellingen., jävla blue indianer som var all about the nature.
varför kunde inte the humans sätta nukes mot planeten istället för att hålla på med att converta the blue freaksen