dagens bild

datum: 2007-06-18
jag och SE på bild, kanske inte lika episk bild som när jag och ÅK lämnar sundsvall.
det här med "dagens bild", jag kommer inte på vad jag ska ta kort på, så jag uploada den här bilden som AM tog.
FYI, jag rakade av mig skägget dagen efter.

image23





Stewie Griffin, roliga youtube-snuttar

kommer inte på nå vettigt att skriva just nu... (som du någonsin har haft det..) SHUT UP! öppet mål, I know

jag länkar lite roliga stewie moments, have phun!

Stewie Griffin - Brian's Novel part 1 of 3


Stewie Griffin - Brian's Novel part 2 of 3


Stewie Griffin - Brian's Novel part 3 of 3


Drunk Stewie

svar på Roberts kommentar

Luktar "commie" där i början .!
- Robert


whie?!  nu ska vi inte vara sånna

- red.

lite om ED

jag kika efter lite jobb på olika NGO:er, och så kom jag på att ED (en tös som jag var jättekär i, hösten 2004-våren 2005) är lite grann av en key-player när det kommer till NGO:er och volontärarbeten,
så jag googla henne, och för att citera Laverne från Scrubs "she googled your ass".
Jag fann en artikel om nå grupp som är i brasilien och härjar, det finns en bild på henne *wow!, vad vacker hon är, hon är precis som jag minns henne*. Det är så himla synd att våra (politiska)åsikter skiljer sig lite.. ja,, säg såhär att vi står på varsin sida om stängslet och kisar mot varandra med armarna i kors. Fast båda vill samma sak.. det är tillvägagångssättet som skiljer oss åt.
men hon är jättesnäll och så, men my god vad hon är envis, att prata, rättare sagt diskutera med henne..man blir mentalt utmattad.

dock så är hon lite knepig, hon kopplar aldrig av., så jag fick gå lite grann på äggskal, risken för att det skulle bli diskussion var alltid stora med tanke på att hon ofta "kom igång" på mina kommentarer. Ironi är inget hon riktigt greppade, fan! om folk skulle ta seriöst på allt jag säger, ojojoj, och det är mkt skit jag spyr ut.

SV: det är vad hennes liv går ut på, lösa den där konflikten
sagt av SV i höstas, vi pratade om ED, israel-palestina, varför jag inte vill ha ED på andra sidan ett förhandlingsbord,
SV är inte nå big fan of ED

veckans höjdpunkter

slow day at the office, det händer inte så mkt, i torsdags så hade jag en vilodag från allt slappande, jag gick inte ens utanför dörren, satt bara inne och hade ett firefly maraton, skitbra!


igår (lördag) så var jag nere på stan med KA!!, jag köpte ett par ecco-skor, riktigt fina skor! och så har jag köpt strumpor också, svarta till färgen. jepp.
phew! träffa inte på någon gammal klasskamrat från gymansiet, som tur var. Jag har inget att säga dom,
-ooh vad har du gjort efter gymnasiet?
"jag har vart arbetslös och levt på A-kassa i typ snart 5 år."
det är svaret dom får!


mot kvällen så hängde jag med ÅK, satt hemma hos mig och slappa och inte gjort speciellt mkt, som många gånger förr.

jag: fan, jag kommer bli mentalt bli en 18-19åring efter min vistelse i kanada, och fan! alla töser kommer vara 18-19 år,
ÅK: det är lika bra att du inser att brudarna ska vara 19
jag: fan.. man vill ha en tös som är mogen, äldre (syftar på någon i min ålder)
ÅK: vaddå?! när mogna du till?
jag: iofs, jag är 25år och lever på mina föräldrar. och bara för att jag har sagt att jag inte vill ha nå 19åring som så kommer det säkert bli att jag vaknar upp med en sån, bara för att.


Det finns inget dåligt väder, bara svaga människor / Bill Bowerman

tänk er, det är ett dåligt väder, det spöregnar, perfekt kväll för att se på film, poppa lite popcorn, bara sitta inne och kolla på regnet.

inte jag.
jag byter om för löpning, far säger att det regnar på rejält,
det är just därför jag ska ut svarar jag.
han suckar tungt och säger: skyll dig själv

jag springer till myrby (utanför västerås),tshirten som jag har på mig under jackan är helt dränkt i regn, och jag kom även på att jag var tvungen att springa tillbaka. Springa på en landsväg när det spöregnar är fan helt jävla underbart, så jävla underskattat och riktigt jobbigt, och det var min high point på lördagkvällen,.
I got much going on för mig som ni ser.
vissa kallar det självplågeri, och menar att man ska unna sig själv en springtur (Stadiums reklam i våras för löpning) unna dig själv en springtur.. vad är det för jävla cracker som kom på den jävla texten? unna dig själv.. FUCK YOU!


dagens bild (inte från mobilen)

image22

den här bilden är riktigt rolig, tänker inte spoila

fredag den 13:e. Grillfest hos the Häll Brothers

några dagar innan dagen D så var jag inte alls sugen på att grilla och socialisera, hade det vart grillning med bara grabbsen så hade det vart askul, en riktig grabbgrillning, kött, öl, sparka lite boll på tomten, snacka lumpen.. etc

det är fredag och runt kl 12 så ringer rymdfysikern (så att SE hajjar vem jag menar) och säger att han kommer förbi och plockar upp mig vid kl 15, vi skulle köpa saker inför grillningen och lite bärsa, jag hade inget bättre för mig så jag sa inte nej.

hemma hos bröderna Häll, innan folk börja droppa in så snackade vi om raggning, mest pga. att rymdfysikerns lillebror Häll jr.  läser en bok om hur man raggar. ska tydligen finnas en massa tips och trix där..
Häll jr. hade vart på stan och det får vi höra om.. och så säger han "by the book"
ah men vafan! man vet inte om man ska skratta eller gråta.

festen kickar igång runt 19, och då kommer de första gästerna, ute på tomten och fredag den 13: gör sig påmind då jag var nära att dö!! stolen jag satt på gick sönder och jag for handlöst ner på altanen, jag var glad att jag inte höll i en flaska.

annars rulla festen på väldigt bra, och inga fler olyckor inträffade.. I call that a win

dagens bild

image21

ICA MAXI, hälla. Häagen-Dazs och Ben&Jerry's i samma kyldisk, detta händer inte i sundsvall

dagens bild

image20

karbinhake av aluminium, den använder jag som nyckelknippa.

söndag

dagen inledde med en springtur på en mil (5km grus, 5km träng), efter åt så gjorde jag inte ett skit, satt i fotöljen och kolla på wimbledonfinalen mellan Federer och Nadal.

tänkte göra det till en grejj, lite av en fotoblogg, ta kort och skriva nå strunt till bilden.
yepp, jag har inte så många möten inlagt på schemat
image18

efter finalen satt jag väl vid datorn fram tills det var dags sova. hm ovanligt.

stockholm - london - halifax

igår luffa jag på stan med KA!! (ingen förkortning, ett smeknamn), fixade flygbiljetten till kanada och så åt vi på ett av västerås bästa kebabhak, AM knows what Im talking about, stället brevid cafe gränden.

KA: en stads pondus kan man mäta genom att se vad det finns för kebab i stan
so true KA!!, so true.

det var tänkt att jag skulle vara i london på "semester" innan kanada, det skulle bli så himla mkt joller som jag inte orka med.. flyga först till london med Ryan Air för att det är billigt och sen ta flyg från london till halifax.. näe, fan.
så det blir stockholm - london - halifax i en stöt, hon som fixade min beställning frågade om jag hade några önskemål på flyget., om jag ville sitta vid gången, eller ha fösterplats.
jag: njaaa, jag vet inte,
från soffan säger KA!!: fönsterplats ska du ha!
jag: ehm, jag ska fönsterplats tydligen

när vi gled omkring på stan så märkte jag att det är bara han och jag av alla jag känner som gnyler när vi bli smått frusterade, speciellt över folk som går ivägen för en på stan eller när vi inte har något vettigt att säga

efter att vi hade luffat på stan drog vi hem till KA, och ja'h! är det tråkigt hemma hos han eller?
55" flatscreen, PS3, nintendo wii, + massor av spel. och han har även skaffat en ny möbel.. en lazy boy.
han leter rätt bra måste jag säga.
och det jag alltid gör hemma hos han är att jag tar hans kikare (som han fick som inflyttningspresent av byggbolaget för att njuta av utsikten över mälaren) för att leka spanare genom att kolla på folk istället.
fast det är bara roligt en liten stund.
vi roar oss med lite nintendo wii, det är riktigt kul, mario party kan bringa ur ens dark side, att vara 4 pers och spela det spelet.. då blir det många svordomar. en regel som KA hade innan vi börja spela var, you break it, you buy it. han syftade på hans tv eftersom man vevar mkt med armarna när man spelar wii, och det har tydligen hänt att folk har dragit handkontrollen in i tvn då de har råkat släppa taget.

vecka 27

det här med gänget och jag, blir nu väldigt koncentrerat på jag-delen, nu när jag inte kan vittna om alla fuck ups som mina bro's gör och säger, och att bloggen ska gå och bli emo bara för att det blir en massa skriverier om jag, trodde ni det?


annars då? det jag har gjort sens jag har vart hemma är tränat, powernappat och suttit i loggian och surfat på nätet, jag såg också transformers på bio, (på premiären, självklart) vilken film! massor av action och riktigt köttig, som en polare beskrev den. den filmen blir lätt ett DVD-köp


många har frågat mig, vad för löparkläder springer du i?
, so here goes

Adidas Snova Conv. Jacket

jacka

Dobsom, R90 byxor
byxor

Nike Air Pegasus 2006 Clima
skor

home sweet västerås

igår,

efter att att jag och ÅK hade lämnat av släpet på OKQ8, drog vi till Hälla, jag skulle kolla ifall min löparjacka fanns där, och det gjorde den! till ett bättre pris också! i sundsvall så kostade den 700 kr, vilket jag var villig att betala, men den fanns inte i min storlek.. här i västerås fanns den i rätt storlek och för 450 kr.. WOHO!
och jag SMS:a AM om mitt nya inköp.
och AM SMS.ar tillbaks: haha nice, storstäder äger

på väg hem från hälla så börjar det spöregna, det är ment to be, när jag kommer hem så drar jag på mig mina löparkläder och ger mig ut och besöker bjurhovda spåret, det är fan helt underbart att springa när regnet öser ner,
fast mor och far var lite bittra att jag gav mig ut för en springtur, då jag inte ens hade varit hemma timme.


bästa låten just nu är Pearl Jam - last kiss, och här länkar jag en cover från youtube som jag lyssnar på hela tiden
jag hörde låten för första gången i ÅK's bil on the way to västerås.

vaddå inte drömtösen där, kan lira gura, snygg, kan sjunga
för att citera AN: hon är snygg även efter ett glas mjölk på en måndagkväll


Adjö Sundsvall

igår kom ÅK med bil och släp, hösten 2004 körde han upp mig till sundsvall.. så det var inte mer än rätt än att han skulle köra hem mig. ÅK fick även träffa på SE, AM känner han sens tidigare.. och ÅK fick en liten dos av äkta gänget och jag vardag, även om AN var frånvarande.
SE blev huvudpersonen i ett stort skratt, då AM frågar SE vart han har sin ryggsäck.. och SE känner efter på axeln...
han var tvungen att känna efter om han bar på ryggsäcken eller ej. jag och AM hade så himla kul med det, SE lika bitter som vanligt.
inne på MAX, när AM skulle ta sin bricka så utbrister han: move bitch, get out the way
oturligt nog så stod det en kvinna brevid hans bricka, hon var helt paff.

så hela kvällen gick åt att packa och städa., under packningen hittade jag en gulfärgad bil i en av mina hyllor, den la jag tillsammans med en engångskamera i en skokartong och döpte den till emo-lådan, sista prylen som lämna lägenheten var en inramad A4 med lite klotter, vilket var som åkte upp på väggen först.
Mattheusens första och sista luckystar (en tom burk) som jag hade sparat och haft på hyllan gav jag till SE, så nu blir det upp till han att se till att burken lever

AM och SE fick en tidig julafton då jag gav bort lite prylar såsom, lite knivar, tallrikar, glas, rengörningsmedel som kosta stora dollars,  och AM fick min dammsugare. och mina "bokhyllor" fick de också,

SE: behöver du knivarna?
jag: näe
SE: då tar jag dem

SE: behöver du dem här?
jag: näe
SE: då tar jag dem också 

SE såg så himla nöjd ut, gratis är gott
men jag behöll mina kaffemuggar och mina oanvända dessertskålar

idag, sista finputsen på lägenheten, gav nyckeln till AM,


jag (,krukan*) och ÅK, lämnar förrådet och sundsvall
 image17
foto av AM