mot Ottawa

jag och Christina ska till Ottawa idag, tösen ska till den svenska ambassaden och lämna in nå ansökningsblanketter.
så jag kommer få se huvudstaden in summer time. och K-dog har så rätt. Bilder med stort B.

jag tänkte uploada lite bilder här efter Ottawabesöket

annars då? nothing, jag har inte gjort ett skvatt idag, jag har bara vart på farmen och softat

i Kanada-land

jag kom till kanadat i fredags, christina plockade upp mig på flygplatsen och vi drog in mot toronto för lite burger king.
det haket var faktiskt lite shady, men jag fick iaf se en del av toronto, som inte var det centrala, väldigt mkt folk men byggnaderna är inte direkt fina, det känndes skumt, och ofc! power lines.

under lördagen och söndagen hjälpte jag Dave, Christinas store systers make med hans klätterväggsverksamhet. inte direkt svårt men son of a b. va ont i fingrarna man, men det är rätt kul att klättra.
solen var framme hela söndagen och  jag lyckades bli solbränd, doh


okay, ska dra till wallmart nu, höres sen bitches


a journey

som frodo ska jag bege mig på en resa. långt, långt borta.

ah fuck it, jag skriver när jag är på plats


politiskt självmord

http://qarlsson.se/blogg/?p=710

fick den här länken från en kompis, jag läste och jag blev chockad, berörd,.. försöker hitta fler ord som beskriver mina känslor. heartbroken.

näe, seriöst, det här är vad Överste Slade Slade i filmen A sent of a woman skulle mena vara "this is such a crock of shit"



att göra detta inlägg, snacka om politiskt självmord, antar att bloggförfattaren inte vill pilla navel i fyra år till och make some serious money.


42 jävla kronor

jag tog bussen ner på stan, men när jag kom till busshållplatsen så kom bussen så jag han inte köpa biljetten genom biljetautomaten och busschaffisarna tar inte i mot cash, så jag blev tvungen att ta det på kortet, och det blev en extra 20 kr i avgift. jag uttryckte mitt missnöjde över det nya systemet om att det var dåligt.

42 jävla spänn, vilket jävla rån. och vilket hyckleri, VL tror att dom får fler resernärer, aldrig! och varför ska folk ta bussen  när det kostar som ett litet afrikanskt lands statsskuld.

buss - det miljövänliga alternativet.
FUUUUCK YOUUUUUUUUUUUUUU


detta inlägg är för att hedra alla törstiga SUVs, en vacker dag sitter jag i en sån.
my way att säga FUCK YOU VL.

 http://getupbrett.files.wordpress.com/2009/03/2008-hummer-h2-709377.jpg


http://www.rpmgo.com/images/range_rover_sport_limited.jpg

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2007/12/roewe-suv-430.jpg

http://img.worldcarfans.com/2009/1/medium/ferrari-suv-artist-renderings.jpg




Volvo XC90 R





my good friend joe the biden

snacka om att ta skitsnacket åt sidan och säger det som behövs.
önskar att det vore mer sånt i riksdagen


ah shit

det gick inte att skriva tio inlägg på en dag. jag försökte.
jag hade inget vettigt att skriva. visserligen var jag fast på en kustinträff vilket gjorde att jag var out of touch i  några timmar, jag kan skylla på det.


just nu så crave:ar jag  burger king, har smsat AM, får väl se om han svarar inom en snar framtid
skulle käkat där tidigare i veckan men han skjöt upp det hela tiden.


lägesrapport 4

jag vill ha den här klockan, det är en Suunto Core All Black
produktbild

lägesrapport 3

phew, det tog fucking forEVER

det var kusinträff och födelsedag i samma.. detta tog många timmar, det var väl helt okay.. kändes som att jag waste:ade bort min tid. grining som fan är jag eftersom det är kl 23 och vi kom nyss hem.
jag fick av mina ena morbror en amerikansk 100-dollar sedel, lite fel valuta bara, eftersom jag ska till Kanada.
men det är bara att tacka och ta emot.


lägesrapport 2

klockan är 12:25 och forfarande inget svar från K-dog. jag undrar vad han gör?
Han kanske går en kurs om hur man gör lerkrukor.

jepp, has to be lerkrukor

lägesrapport 1

alright, då kickar vi igång det hela att göra tio inlägg på en dag.

jag vakanade för inte alls länge sedan, vilket inte har någon som alls betydelse men för skrivandets skull så kan vi säga att det är intressant.
jag såg faktiskt game 7 mellan Redwings och Penguins, vilken match och ännu ett grattis till ÅK för att hans lag vann stanley cup.

ska skicka ett SMS till K-dog och se ifall han vill ner på stan eller nå liknande, who am I smsing too, han bor ju för böveln nere på stan


a new deal

jag sällskapade med ÅK denna kväll, vi crusiade runt Västerås och besökte Media Markt och tittade på samma roliga saker som jag inte hade råd med. för ÅK är money not a issue.
och vi gjorde det klassiska gå till MAX som vi alltid gör när jag är hemma en kort sväng.

vi kom in på bloggning lite allmänt, om att Kenza som modebloggar makes some serious doe. vi tror att modebloggarnas framgång är att dom hela tiden skriver nya inlägg och lägger upp och det syns på blogg.se.

så jag ÅK kom fram till att jag ska skriva tio inlägg imorrn, hur i helvete det ska gå är en hel annan bollsport

kl 23 och jag ska breake:a min stora red bull, varför så sent? jag är lätt påverkad av tv och film.. för jim carrey gjorde det i Yes man, och det var jätteroligt när han dampar av.
'


back in town

jag är tillbaks i världsmetropolen Västerås, och till min förvåning, I got nothing to do.
men det är skönt att vara hemma, jag har kontaktat min informatör som kommer jobba under mig,
jag ser henne som CJ Gregg putting the word out till alla studenter.

just nu ska jag läsa på om kårobligatoriets avskaffande

busting chops: extreme home make over

extreme home make over, det måste vara the most hypocritical shit ever made. Vi har en familj som lever för att suger coat:a det. I förjävliga förhållanden. Sen kommer Ty och hans gäng med ett husbyggarföretag  med newly found godhet ska bygga familjen i nöd en ny kåk.  Vad är fel med den bilden? Vart i helvete fanns husbyggarförtaget när Ty med vänner och kamera team inte var i krokarna? Och det läggs ut big bucks för ETT jävla hus.. vad är det man försöker göra? Man löser för i helvete inte problemet genom att ge fattiga fina hus i cribs storlek. I USA så känner dom sig stolta för att man hjälper familjer i nöd genom välgörenhet,  men tanken på att höjja skatterna är att måla fan på väggen. Hyckleriet når senare nya höjder när i vissa andra avsnitt då communityn comes together for the family in need genom att se till att Ty och hans gäng hinner bygga färdigt i tid. Och ingen frågar vart i helvete communityn var när det inte fanns ett kamera team som filmar nation wide.

Istället för att bygga cribbs villor åt folk som inte kan försörja sig, vad sägs som att fräsha upp ghetton som ser ut som gaza. Det måste kostar som fan att värma ett hus som Ty och c:o bygger upp.  Och on top of that så brukar familjen få en ny bil, och man får också veta vilket företag som skänker en bil. att Ford skulle ge bort en bil just like that, det är så jävla bs.

Värst är att ingen tycks störa sig på konceptet för extreme home make over ,  varje vecka är det en ny familj med en story om hur deras vardag är präglad av ett rent helvete som de inte kan komma ifrån.
och det finns flera hundra tusen sådana fall i USA, då ca 10% lever i fattigdom .  Att den svenska modellen ses med fientlighet av den kristna högern i USA  är verkligen beyond me.


If I was the man I was five years ago…

När jag bokade min resa tillbaks till min kära hemstad, trodde jag att jag lucked out med min bokning.

X2000 till uppsala och sen regionaltåget från uppsala för 244 kr, det var för jävla bra för att vara sant.

Hela resan har vart åt helvete från get go, först dyker inte tåget upp, en SJanställd säger att det blir buss till Gnarp, men det tog 20 mintuter för bussen att komma och keep in mind att jag och många bittra resenärer har väntat i regnet.  När jag kommer på tåget så är det inte precis som jag hade tänkt mig, en far och en son sitter framför mig och brevid sitter nå tös som har sånna där journalist brillor, SE vet vad jag pratar om men hon stör mig inte.. det är douche sonen som ibland eye ballar mig. Jag är inte på nå jävla humör för hans power trip.

Men på tåget är man som kommer 40 min försent till uppsala, what a crock of shit, och vad får jag för det, nothing.  för att cietera Al Pacino i Sent of a woman ”if i was the man i was five years ago, I’d take a flamethrower to this place” så kan man mäta min ilska över den så kallade cluster fuck till resa.


done and done

alright, no more skool.

vaknade med en liten baksmälla idag, inte så farligt jämfört med de gånger som det har varit under mina år här i S-town.
jag måste flytta ut mina saker till SE's förråd så lika bra att man inte vaknar upp shit faced

jag douchar upp lite bilder


uppsatsen, fancy aint it




magisteruppsatsen dedikeras till....