julklappar

rangers matchtrojja
swiss army knife
en ryssmossa
rangers shotglas
trojjor
en klocka
pyjamasbyxor

USA-Ryssland

jag var i kingston igar med tosen och sag en traningsmatch infor JVM, det var ryssland mot USA.
att se matchen var lite grann last minute da christinas powerskating coach hade extra biljetter till matchen, hela arenan var packed, och det var som att kalla kriget aldrig tog slut, ryssarna var publikfavoriterna da kanadensare i hockeysammanhang inte gillar USA.

jag har tagit lite bilder, och jag vill uploada bilderna, I will

for att sammanfatta jul i kanada, skrev till SE pa facebooken, det e kalkon, massa fyllningar, pajer, potatismos.
och kanada som land.. det kanns valdigt bonnaktigt, powerlines overallt och pickups i massor rolling down the streets,
vi som kommer fran ett highly advanced society kan tycka att kanada ar det vilda och enkla landet i norr (om usa).
och det kanns lite konstigt nar man ser gamlingar i pensionsalder jobba typ pa mcdonalds, haller pa och moppar golvet, I cry for them argentina.

igar innan jag och tosen drog till kingston sa kakade vi mat inne pa en diner, dar dom har typ allt, och allt ar friterat typ
vi behover ett sant stalle i svall, for da slipper man halla pa och alta vart man ska ata med SE och AM


och btw, jag onskar er, dvs mina dawgs en riktig god hjul.

in Canada

en lang resa har det varit, forst nattag till arlanda, vanta fem timmar pa flygplatsen, sen 2.5 h till london, vanta i london och sen den langa flygturen over atlanten. jag hade tur, jag satt vid gangen, sa jag kunde resa pa mig och ga pa toa utan att behova passera spadbarnet och den gravidamorsan med en unge i famnen bara for att man sitter vid fonstret.

mot toronto sa sager piloten att de kanske blir en detour till montreal om inte ground folket pa toronto-flygplats kunde gora det gynnsamt for planet att landa. alla passagerare moun:a. sjalv tanker jag "sweet, never been to montreal before"

men planet landar tillslut i toronto, sen vantar tullen.. vilka douches dom ar far en alltid att kanna sig som the bad guy trots att man inte har gjort nagot. efterat sa var det dags for att plocka upp vaskan och sen raskt in p[ toa f;r att raka sig och byta om till battre klader, no ways att man klar sig fancy nar man flyger langt, nu s[ var det funktionsbyxor, colombia GRT och min MTA-hoodie.

 

play ball med Ernst and Young

idag kom det förbi en 30+ kvinna till jobbet, hon var nå sorts utredare från Ernst and Young som skulle se över våran inventering av allt. hon ställer massor av frågor gällande våra rutiner som vi har på kårhuset.
i dessa lägen är det alltid bra att köra med öppna kort, mygla för henne och hon kommer få en att ångra sig bittert.

vi gjorde våran inventering efter att utredaren var hos oss, den tog bra många timmar, vi var klara vid midnatt.. fast vi skulle säkert ha vart klara lite tidigare om det inte hade vart för att de nya jobbmobilerna kom.
awesome!
nu har jag en SE G900, den är jävligt trevlig att ha med att göra, pekskärm och Wlan, good stuff
fast jag ska use:a skiten ur telefonen innan min efterträdare kommer att få den, finns inte en chans att han ska få en kartongsny mobil, jag ska använda den så jävla mkt som det går.








denna 1 krona är i min ägo, den är svensk och är från, ja som ni alla kan se 1948
det är det äldsta mynt jag har sett


valspråket var ett annat också.

Jizz in my pants




dagens inköp



jag var ner på stan och leta hjulklappar åt tösen min.. har tagit lite mentala notes. Men på bilden är det sånt som jag har köpt åt mig själv på naturkompaniet, 3 par bolasockor och en ny mössa


k-dog, jag kollade faktiskt efter whiskyglas idag, på tal om whisky.. jag måste fasen ha en som jag kan dricka ur.. för den jag har på bokhyllan är min seger-whisky som öppnas när uppsatsen är klar
dricka ett glas whisky innan man går och lägger sig när man helt förkyld är inte helt dumt faktiskt, få lite värme i kroppen

back being the XO

förra veckan var det jag som styrde skeppet Sundsvalls Kårhus samtidigt som jag hade en hemtenta, med lite sömn, sämre matvanor och massor av kaffe så gick det bra

efter att the boss kom tillbaks så intog jag min spot som second in command, men då hade även jag lämnat in min hemtenta.

och nu är det inte långt kvar tills jag far iväg till stora landet on the other side of the big sea, och jag har lovat K-dog att ta mkt bilder.

nu när jag har lite mer frihet så har jag även dragit på mig en jävla förkylning. aint that a b. varje morgon är en plåga att vakna då man knappt kan andras förrens man har snytigt sig

stress?

har en hemtenta som ska lämnas in på fredag kl 16,
och jag jobbar onsdag, torsdag och fredag.

nej, jag är inte stressad.
men det är vad det är