The Barney Stinson Story

SE's rants om en viss ugglo:
det finns folk som inte är så snygga, och det finns folk som ser ut som FAN.
jag förstår att folk inte ser ut som gud

the Barnacle, han är legendary


rättelse

Va i hela friden skriver du karl? Härnösandsbron? Finns ingen sådan, den heter Högakustenbron och ligger i Kramfors kommun!


MEN VAFAN!!! det här var fan pinsamt, men jag uppskattar kommentaren och gör en rättelse.
så går det när man lyssnar på SE

-red

Back from the wilderness

ni som har sett Nacho Libre gets the joke, kom hem från Höga Kusten igår, hade kul.. så lets take it from the start shall we.

samlingspunkten var ica nacksta klockan 08,.. då var det inlastning i buss, som visas på bilden så hade vi 2 matvagnar och några papperskassar med käk
image3

och under resans gång togs det bilder.. here goes

image4

världens största Y var det någon som sa... det största jag har sett iaf

image5

Högakustenbron.. jaha, och?


image7

Antikvariat, ja där ser man.

image8

HAHA.. otur

image9

DESTINATION HÖGA KUSTEN!


vi stanna förbi high coast center för att hämta tält, sovsäck, liggunderlag.. etc, så när vi kommer till parkeringen, så var det bara ytterligare 3km promenad med sin egen packning + all inhandlad mat + grejjorna vi hyrde från high coast center.. och on top of that så var vägen kanske inte speciellt idealt.. 3km stig..
jag och Anna hjälptes åt med en banankartong som vägde en del.. lite för mkt för Anna tydligen, jag märkte att hon blev tyst, jag trodde bara att hon var trött.. men hon sa senare att hon var nära på att falla i tårar för hon var så jävla trött och less.

när vi kommer fram så reser vi tälten.. och jäklar vilken mysig miljö

image10

efter att folk har tagit igen sig, så var det dags för att hika, vi skulle upp på skuleberget, och jävlar vilken utsikt det är när man väl kommer upp!


image11

det är nå helt otroligt vad blown away man blir, samma känsla fick jag när jag var på kreta, första morgonen då jag gick ut på balkongen och tittade ut mot havet. samma sak var det när jag var hos SV, när vi satt på en parkbänk i närheten av frösö kyrka, det finns en röd sommarstuga precis brevid parkbänken som byggdes av en musikkritiker, huset är nu ett museum.
utsikter.. det är stort!

efter att vi hade njutit av utsikten så gick vi tillbaks lägret för det var dags för en efterlängtad grillning.. efteråt så var det myspys vid the campfire fram tills sovdags.

runt 08 så vaknar jag till för att Mange råkade armbåga mig, och då känner jag verkligen hur påtaglig värmen är i tältet.. det var hur kvavt som helst, så jag slänger mig ut från tältet i bara kallingar och tshirt.. det var varmt och skönt ute.. och tyst, alla utisar låg fortfarande kvar och sov.

jag och Mange går ut på bryggan för att chilla, så ser vi att två utisar har sovit på stranden, vafan.
efter lunchen så var vi ett gäng som glassa på stranden, eftersom vädret var så fint så tog jag även årets första dopp, det var bara för att en i utskottet drev mig till det, han gav mig en look *not man enough?* NÄE! då var det dags att set the record straight.. så 2007-05-27 var datumet jag tog ett dopp, det var riktigt kallt i vattnet.

citaten som jag minns

jag (till Anna): fan, du måste må som du ser ut //hon såg rätt trött och sliten ut på söndag morgonen
Anna (till mig): sätt på mig!! sätt på mig!! visa att du är en man // jag skulle trä över skon över hennes häl,
utis1 (till Anna): but I only have two hands // hans förklaring om varför han inte kan bära mer
utis2 (till berörda): I have made two murder weapons today // mordvapen?.. han hade gjort ett spjut (täljt en pinne) och en yxa (monterat en platt sten på en pinne)

jag: vilka ska du dela tält med?
Anna: till den som bjuder högst
jag: du får 30 spänn

jag (till Anna): sten, sten, löv, sten, sten *pekar på varje finger sen blåser jag på handen och gör fuck you-tecknet*

FUCK THIS CITY AND EVERYONE IN IT

vaafaaaaaaaaaaaaaaaaan, mattias fixade G på tentan.. och jag fick U, när jag såg resultatet på ladok tänkte jag på vad AN sa : vi spelar i den sämsta serien, vi ligger sist och du är sämst, fattar du hur dålig du är

hade mattias fått U... men då hade det vart lungt.. men nu är det rent av pinsamt.. FAN... FUCK THIS CITY AND EVERYONE IN IT, näe så illa är det inte

men hela dagen är inte av ondo, när jag hade möte med internationella utskottet så går datasalstösen förbi, så jag lämnar mötet och snackar med henne vid sidan av. det har visat sig att hon har tänkt på mig.. *ooooooooh... I know, I know, calm the fuck down* jag har inte sett av henne sens jag lämna in c-uppsatsen.

jag får reda på att hon tävlingsspringer på 100 och 200 meter, så hon är vältränad *YES!!! I owe you one G*
och första gången på flera månader så presentera vi oss för varandra på riktigt,

lördagen

jag testade att köra med två träningspass igår, först träna på stepin vid 12tiden.. sen mot kvällen springa milen, där jag klocka in på 46min, under 45 hade vart kul.
under mina första 100 meter så passera jag och SE (han var också ute och sprang) och vi hälsar varandra genom att göra fuck you tecknet med båda händerna.

efter löpningen så var jag hos SE där vi såg the unit och jericho

tydligen ska jag till london på semester innan jag åker till kanada, YES!!


onsdag

efter mötet med utskottet så går jag, Anna och nåra fler från utskottet mot förrådet.. när vi fortfarande är i skolan så försöker Anna att fälla mig, men jag snubblar till och utbrister VAFAN!,
Anna: jag vet,, jag känner mig barnslig idag, men du får göra samma sak på mig
Jag: det är ju inte samma sak när du vet att det kommer
Anna: näe, jag vet

på vägen mot förrådet, så verkar det som att utisarna ska ut på liquid, Anna frågade om jag skulle ut ikväll, jag sa att jag inte hade nå planer på att gå ut.
kommer hem, byter utrustning för krig, derby mellan REAL O-gatan mot Förrådet FC, och vi vinner med 10 - 8, efter matchen går hela gänget ett varv runt sidjön och snackar, på spåret möter vi en tjej i löparkläder, riktigt snygg är hon, efter att hon hade passerat oss, så vände iaf jag mig om.. och AN säger, nej du, jag möter upp er på spåret, samtidigt som han gjorde en gest om att han skulle springa efter tjejen.

när jag kommer hem så har, vi kallar henne för Z, sms:at, ringt och frågat på msn om gänget skulle ut, de skulle inte ut..men jag nappar på't, visste ju att Anna skulle till liquid, det var iaf vad hon sa.
så första gånget går man ut med en civil, lite annat när ens flygskvadron av wingmans (gänget) stannar hemma,
vilket vanedjur man är.. att man alltid bro:ing out med gänget.

iaf, vi kommer till liquid.. jahap.. stället var packat med vitmössor, de dricker som det vore den sista kvällen på jorden, jo det där minns man, fast vi fick inte ha på oss mössorna förrens då vi skulle ta studenten.

vi snackade om studenten inom gänget, AM säger: man valde ju naturvetenskap för att få
det gröna bandet på mössan när man tar studenten. inget jag tänkte på när mina föräldrar
övertala mig att gå natur.

jag och Z märkte att våra kompisar inte skulle hit, det förstår jag.. bara en massa vitmössor, så efter ett tag så beger vi oss till kåren.. och där var det massor med folk... och vitmössor.
vi är på kåren tills closing time, och vi är on the mood för efterfest, men no dice.
på vägen hem så tar tröttheten ut sin rätt, allt var frid och fröjd tills jag lägger mig på rygg, och hela rummet spinner som ett rouletthjul (place your bets, place your bets).. fyyyfaaan, jag visste att jag skulle få betala dyrt för det här..

vaknar upp klockan 12 på torsdag, och bättre dagar har jag skådat, men jag kliver inte upp förrens klockan 15,
har en brutal hangover.. men dagen skulle bli bättre,
då på kvällen så var det el fuego-pizza och sista avsnittet av gilmore girls.. kilar ner till SE för att se på LOST och Jericho, och i ett avsnitt av Jericho så är det en gymnasiefest.. och där håller alla i röda plastmuggar.. och då härskna SE till, han hatar dom.

fotboll med gänget

AM har märkt att jag ibland betonar orden med en dialekt.. kan väl vara lite norrlänskt kanske.. vet inte riktigt.. men han stör sig på något jävulskt.. de namn som han har kommit på mig säga "fel" är.. förmodligen bre:ar jag på mkt annat också

sidsjön
stockholm
johan


ikväll så var det fotbollsderby mellan O-gatan och förrådet (jag, AM och SE).. vi torska med 5-3
det var blod, svett och tårar.. SE som är en jävla superstar som under matchen drar ett skott.. och träffar mig, jag stod inte ens framför mål

F..THÅL

inne på ica så strosar SE omkring bland grönsakerna... något har hänt, jag frågar om hans pappa hade sagt något om hans extra lass, för SE brukar inte visa något intresse för grönsaker annars.
men SE sa att han var lite tung på studsmattan.

och SE har även tagit upp träningen... igen

jag har hittat ett nytt ställe att springa på, synd bara att jag upptäckte sträckan såpass sent

en kompis skickade den här länken till mig på msn.. vafan, dom tänkte inte till där va? tv

lördag

det känns som att hela sverige gone mad.. jävla schlager, men visst fan ska alla jag känner kolla på't, jag håller mig borta från skiten,, helt meningslöst enligt mig.

efter 12slaget kommer vi in på kåren, and once again.. en liten kö.. det är hur bra som helst för kåren,
det blev en lugn kväll, inga skandaler, damn it

AN informerar
  • i år är det inne med flasköl, // AN har isåfall vart inne sens 2005

vecka 19

det har vart ganska lungt för oss i gänget, det har inte hänt så mycket. fast något utöver det vanliga hände dock, SE och AM drog till ica utan mig.. svikare!! dom kunde inte vänta tills jag hade ätit upp, ni läsare som följer oss på våra äventyr, jag håller med er.. det är för jävligt

veckans citat går iaf till SE som sa: alla är förfan folkpartister

igår var det fest på förrådet,  det gick ut ett mail, jag trodde att det var nå fest för utbytesstudenterna och faddrarna, när jag väl kommer dit så är det en massa bild-journalister *great...* tänkte jag.. jag känner en, och det är hon som maila ut om festen.. hon hade även invite:at alla journalister/info/pr-studenterna/bildjournalisterna.. grillningen hade vart kung om det inte hade vart så kallt.

vid 2130 var det tänkt att jag skulle iväg till ica och sen gå hem.. call for the night.. men hon som höll i festen tog tag i mig och drog tillbaks mig till festen, men midnatt så fick det vara, festen var i ett anarkiskt tillstånd.. värt

efter festen gick jag förbi SE's lägenhet, där satt AN och spela FIFA07, och det hade han gjort sens klockan 5..
SE är back in söderham, men inte fan är hans lägenhet tom för det

Stoked on Stokke

igår så snubbla jag över namnet Allison Stokke, oj oj oj oj!!!!!!!! oh my god,tråkigt snygg hon är. känns som att stavhopp kommer bli en publiksport i USA inom kort.
Stokke är typ 18-19 år, lite ung för min smak.. men vafan, hon är verkligen ett undantag, jag skulle inte säga nej


stokke

lördag och söndag

vaknar upp på lördag.. fortfarande bitter över NYRs förlust, och jag ser  att jag har fått ett mail av SV *jaha, vad kan detta tänkas vara* jag följer instruktionerna enligt mailet.. rätt kul faktiskt
jag och SE drar ner på stan(systemet) men det blir inge storhandel för mig.. två öl, och jag får också reda att gänget ska förfesta på norrmalm.. och jag får hitta en annan fest att gå på.., så jag hamnar på förfest med Mattias, Tojje, Anna, Stina och Madde.. och guitar hero.. oooooooh neeeeeeeeeeeej, ooh, vad trött man är på't

när klockan börja närma sig halv 12 var det dags att röra på sig mot bishops, men mattias börjar bli lite fylld, och vill spela en till låt, tssst, jag stänger av hans ps2a, mot Bishops går vi, väl inne så är det ett sällskap som lämnar ett bord som vi tar över. väl framme vid baren så var man inställd på en guiness.. men tappen skumma nå förjävligt.. och jag testa något nytt.. tog en newcastle. åter till bordet, vi har ett bord, inne i hjärtat på bishops, kvällens agenda var att bli stupfull.. det var iaf vad Stina tyckte, då hon har helgen fri från jobb, första gången på länge och det skulle festas in.. Mattias som är en trooper faller in i ledet som de andra två töserna och fortsätter drickandet.
jag blir tvungen att bli den tråkige i gruppen,, newcastle och heineken fick räcka, då jag skulle träna dagen efter.

vid halv 2 bestämmer gänget på sig att de ska till O'learan, men jag säger adjö och möter upp SE och AM som är utanför kåren och är på väg hem,
halvvägs hem så gör sig hungern påmind om att jag är hungrig, det var AM och SE också, så mot B2, vi beställde hem käk, AM gick upp till sig..
jag och SE gick hem till SE för att äta och kolla på X-files.. som någon i serien sa "I protect global interests"

söndagkväll,
6:e matchen, mellan NYR och buffalo,.. buffalo vann.. 4-5, fan också!!!. Men det var en tapper insats NYR gjorde..men som tyvärr inte räckte hela vägen.

men vi har alltid 1994

7 sekunder

halvfyra på morgonen så jublar jag över 0-1 målet som Straka gör och då är det bara 3 minuter kvar av tredje perioden.. YEAH, och jag gör min victory dance - jepp alla dudes har en victory dance.
men när det är 17 sekunder kvar av 3:e perioden så blir det tekning i NYRs zon, buffalo tar ut målvakten..
och när det är 7 SEKUNDER kvar så gör dom 1-1, och humöret gjorde en 180,

och i OT så nyper buffalo in 2-1 målet, DAMN IT! HELVETE, SON OF A...

och massor av creds till min underbara granne som inte klagar när jag talar med dom stora bokstäverna under natten

7 sekunder.. det hade gjort hela världen, då kunde man iaf strunta i tentan som gick käpprätt åt helvete, men det är game on söndag och inne på MSG, och skulle NYR förlora (God forbid) så kan det vara på hemmaplan, det är ett fint avslut på en välspelad säsong.


dagen innan tentan

och då var vi här igen.. jag vet inte, jag känner mig fortfande helt opluggad, efter att man har tenta-snackat med två i klassen så inser man hur jävla illa man har pluggat.
men vafan, panikkänslan som tvingar en att sitta still och plugga finns inte närvarande.. man rycker på axlarna och säger: ja, det är som hon brukade säga "det är bara skola"

och hur fan ska jag klara 4-5 kurser samtidigt nästa termin.
jag vet hur Ari känner sig
image2

VICTORY!

blev måndagkvällens battleshout, jag, AM och Cris shout:a "VICTORY" några gånger nere i puben... men det får folk tåla, det är inte ofta då KOS04 A-lagstrupp är re-united, det var tänkt att vi skulle ha en reunion i lördags men högre makter ville inte att Cris skulle ut så, då var man lite besviken, jag hade inte ens tänkt att gå ut i lördags.. men men gjorde mig battle ready för Cris skulle ju komma.. men ICKE, då jag hade öppnat min första burk så hade jag gone too far, and it was no turning back.
lördagen spenderades först hos SE, där vi lira guitar hero.. det var ju ovanligt, eller inte. fast det som hörde till det ovanliga var att AN kom med sina vänner från Sura, riktigt roliga snubbar, en av dom kan till och med alla huvudstäder i världen, det är galet. och en request om att höra låten Escape av Enrique Iglesias som vi sjöng till.. gjorde besökarna från sura såg något kärrade ut..men AN förklara att det ligger en historia bakom låten

efter att vi var hos SE gick vi mot O'learan, vi var där en stund.. men jag, SE och AM lämnade Sura-gänget på stället och så drog vi vidare mot Bishops, vi sitter där, tar det lungt, lite lustigt att man känner sig mer bekväm inne på en pub som har en äldre kundkrets.. crap, man börjar bli gammal,
och en halv öl in så får AM ett samtal.. vi ska vidare mot avenyn. vi går ut och möter upp ett annat gäng.. och de bestämmer sig för att gå till oscar.. och det kan de tro vad de vill på tyckte jag och SE, så vi vände klacken och gick mot Subway.

igår då, förfest hos SE, ännu en gång.. guitar hero., så jävla trött på skiten, som förfestkoncept.
och första gången på länge så var det en kö in till kåren, nere i puben hade gänget hade sitt näste, jag och Cris remenissa om the good times på Kos:
  • aftershocken, jag, AM och Cris förlora HÅRT mot den flaskan,

  • Tequilafyllan, flaskan vi tömde inom en timme, fyllesång (stanna anna) på Kostorg, samma kväll Cris blir robbed när han ligger passed out vid en parkbänk vid småbåtshamnen och två fagra damer räddar han, att han blev så fucked up kanske hade med mjölkglaset med vodka han svepte, och 3 shottar som han fick av bartendern för att han klara svepet. Samma kväll vi alla hamna på olika ställen, att hålla ihop så att ingen råkar illa ut.. hm eller hur. Samma kväll då jag blir tvungen att sova över hos stockholmarna (Nicke och Dado) och jag spyr från balkongen (andra våningen) och väcker en grek i grannhuset brevid och granntöserna till stockholmarna.
    och det är samma kväll som Nicke sov under en bil och söp bort sina tofflor, jag och dado hitta honom gåendes barfota och han var både sotig i ansiktet och på tshirten.

  • Cris: fan vilken skön kortlek
    Nicke: ja, det är ju B&O
    jag, AM ochCris, var helt av oss, ofta B&O gör kortlekar.. sekunden senare förstod vi att Nicke drev med oss.. askul tyckte vi

  • Nicke: ja, grannarna ovanför brukar komma ner med färsk frukt till oss
    eeeh, what the fuck tänkte vi (jag, AM och Cris) .ännu ett skämt som gick hem

  • Nicke: jag jobbar bara 3 dagar i veckan, på måndag säger man.. euh, måndagar, på tisdag säger man.. eeh bara en dag kvar
vid bardisken säger AN; fan det är som att ta hand om småbarn, måste alltid hålla reda på dom. och skojja inte när jag säger att jag räknar timmarna tills dom drar

Johnny Drama skriker victory