change of plans

crap!!

det var tänkt att SV skulle komma till helgen, och jag kan inte åka till henne heller.. då ekonomin är ansträngd för båda, attans också! jag som såg fram emot att träffa SV, aja.. det är vad det är

näe, nu har jag ingen aning vad jag ska göra under helgen, plugga? läsa böcker?
jag hoppas som fan att min nya mobiltelefon kommer nu på fredag, så kan jag leka och pilla på den.

to be continue...

HE LIKES THE GILMORE GIRLS!!!

i lördags var jag och gänget på kåren.. och till vår förvåning så var det väldigt lite folk där, shit happens.
vid 01-tiden så snackar jag med en tysk tös (inte hon från tidigare), men det vara inte länge då en tös jag nollade i höstas joina vår konversation.. och jag sa till den tyska tjejjen att  jag var nolle-tösens fadder.. och nolle-tösen nämnde att hon och jag skulle ut och springa.. men att jag var så himla lat och hela tiden skjuter upp på't (sanningen är att det är tvärtom), men jag spela med och sa att det enda jag gör för att röra mig är att flippa runt på tv-kanalerna.

och nolle-tösen hittar ett friläge, och hon ber mig om ursäkt och kramar om mig.. då hon utbrister "HE LIKES THE GILMORE GIRLS!!!"
tyskan ursäktar sig då hon säger att hon skulle ut och röka.. nolle-tösen sätter sig vid mig vid bardisken med världens bedroom eyes och sa att hon tyckte att jag var i knipa och att hon hjälpte mig fri.
jag tackar för "hjälpen" och vi tittar varandra i ögonen och det blir nästan en pinsam tystnad.. då jag bryter tystnaden med att fråga om vad för kurs hon läser..  precis när jag sa det så tänkte jag *av alla samtalsämnen så valde jag skolan.. jävla idiot*

söndag, den börjar med en traditionell söndagspizza med gänget.. efter lunchen drog, jag, AM och SE hem till SE för att hänga och spela Xbox.. vi skulle ta en sväng till ica, men AM säger att han inte orkar och vill att vi skulle handla åt han, *jo.. tjenare! det kan han tro vad han vill på*  men AM trodde inte på oss.. men jag stod fast vid att jag och SE inte köpa något åt honom, bara för att AM inte orkade hänga på.. efter ett tag inser AM att vi menar allvar så han hänger på.

på kvällen så var det filmkväll med utisarna, över 30 pers dök upp, vi såg filmen Mindhunters, rätt smart film måste jag säga.

annars så har det inte hänt något spännande fram tills idag. då brandlarmet gick, det visa sig vara ett falskt larm.

veckans high light

i måndags.. tror att det var i måndags iaf, så satt vi alla hemma hos SE, och spela NHL
och vi kom in på Zetterberg, han som spelar i redwings, om hans val av tös, alla utom AN fattar inte varför han väljer att vara med robinsson-emma, utvikningsbrud och så inte allt för bright.
och alla utom AN skulle inte ens vilja dejta/vara ihop med någon som har vikt ut sig,
man vill ju kunna visa upp tösen för föräldrarna, men AN sätter emot,

jag anser att det inte är nå bra karaktärsdrag, och SE tar steget längre och säger att utvikningsbrudar inte har någon karaktär, då vi alla faller i skratt. (utom AN)

just ja, NHL.. jag skapade en gubbe i spelet, men fick inte in min gubbe i det lag som jag ville.. så det fick vara.. men AM har köpt "mig" till sitt lag.. och ibland ryter AM till när jag inte gör som han vill i spelet.

jag lämna även in min ansökan till mount allison univ i måndags, och jag gick förbi internationella sekretariatet igår och kolla hur många som hade sökt till Mount A. och det var bara jag och en till. YES! 
fan va bra, då det finns två platser.  och en av dom är min. YES!

helgen

helgen har vart väldigt stillsam för min del, det är skönt att vara med sig själv ibland.
jag har även några frågor jag måste svara på tills på måndag, antar att det är nå sorts intervju-underlag till utbytesstudent programmet, jag kan frågorna i huvet, men ack så svårt att få ner det svart på vitt. men det löser sig, jag vill till Mount Allison, skolan verkar as bra., college-livet måste upplevas.

ett i-landsproblem som jag har är att jag inte vet vilken mobiltelefon jag ska köpa..


fan, nu har jag suttit och stirrat mig blind på skärmen tillräckligt länge.. kommer jag på något så uppdaterar jag bloggen.

legend... wait for it... DAIRY

det har slarvats väldigt mycke med skrivandet i bloggen.,I know I know

så vad har hänt.. studentföreningen jag är med i planerar en resa till bryssel under april månad, som jag har signat upp för, tänkte se vad bryssel har att erbjuda mig i framtiden.. men resan kommer blir LEGENDARY om bro's:en hänger på.

efter mycket velande så har jag hittat den mobil jag vill ha, mobilen är stakesauce.. efter tentan nästa vecka så kommer jag förhoppningsvis att ha den i min ägo.


och jag har tagit mina powernaps, och igår så tog jag den hemma hos SE i hans soffa.. råka somna in när AN spelade NHL07. när jag vakna till så ringde det i mobilen.. det var SV, vi snackade en stund..
hon sa att hon hade flyttat til uppsala.. men det visste jag redan.. då det står så på hennes msn, fick också en invite att besöka henne.. nästa helg föreslog hon.. om jag då inte skulle tenta-festa här, uppsala t/r.. hm det är dyrt, jag stannar nog här.


händelserik vecka.. eller inte

hm.. jo det var ett tag sen man skrev något här.. mesta del för att det inte har hänt så värt mycket,
gänget var ut i onsdags,, och själv så var man ute och sprang..fan va kallt det var, det gjorde mer skada än nytta.

och igår ikväll när jag, SE och mattias gick mot ica, så ringde det i min mobil, och sliter upp den.. och ser att det är SV som ringer.. *svarar jag nu så är jag fast* så jag trycker på upptaget..
mattias frågar mig efteråt var jag inte lät telefonen ringa.. vilket jag borde ha gjort
20 sekunder senare ringer SV igen.. och då tänkte jag svara men trycker på felknapp, alltså upptaget knappen.. (igen)

men jag SMSar henne och säger att hon kan ringa mig senare på kvällen, men inget samtal från henne kom.. två dissningar på raken kanske gjorde sitt

annars har inte det hänt nå speciellt.. tagit powernaps varje dag.. då jag antagligen sover för lite om nätterna..

ikväll är det nå salsa-fest som de flesta utisar ska på.. men näe inget jag orkar gå på, det blir kvällsmys med NCIS, Gilmore flickorna och BONES istället

onsdag och torsdag

onsdag, ja.. vad ska man säga där.. hade föreläsning på dagen, men jag hade smått ont i huve hela dagen.. så när jag var hos SE så hade gänget inhandlat lite öl inför kvällen..
innan föreläsningen så hade jag även stämt en träff på torsdag med tösen från kanada, neeeej! det är inte en riktig date..
jag ville veta mer om skolan och studentlivet där hon kommer ifrån över en kopp kaffe..

till en början så sa jag till AM och SE att jag inte skulle med ut.. men ångra mig då en del utisar skulle till liquid bar.. så vi förfestar hos AM först.. och sen vid 23-tiden bär det av till Liquid bar.. många utisar var där..
jag träffar på en utis som jag inte hade träffat på förr.. en tös från tyskland.. vi snacka på rätt bra.. enligt en klasskamrat som också var där.. som försökte hälsa på mig.. men jag märkte inget.. klasskamraten sa att det på gick djupa samtal mellan mig och hon från tyskland..
fast jag hälsa på min klasskamrat inne på liquid, och bad om ursäkt att jag inte la märke till henne
tösen från tyskland bad även om mitt nr.. så hon gav mig sin mobil och jag skrev in numret.. och så skrev hon i mitt namn.. själv tänker man, okay.. hon vet vad jag heter.. men vad heter hon?
efter att vi hade vart på liquid så blir det efterfest, och där får jag också veta vad hon heter.


och så finns det en fransyska som har funnit tycke för mig, det är iaf de vibbar jag känner.. de hint:ar som jag får är rätt tydliga.. och jag är grymt blind för sånt där annars. men jag kan inte besvara dessa vibbar/hints, då jag knappt henne eller överhuvudtaget känner något för henne, sen är hon inte så snygg.. jag vet att det är riktigt jävla uselt att skriva så, men så är det iaf
hon bad om min msn inne på liquid..  jag sa att ***** (hon från kanada) har mig på msn, så hon kunde fråga henne efter den.

torsdag,
vaknar vid 10 och är fortfarande jättetrött.. efter att jag hade duschat så tog latheten över handen och så tog jag min findus färdiglagade och gick ner till SE för att micra den.. han hade föreläsning så han lägenhet stod tom, medan jag micra min super näringsrika lunch/frukost så fastna jag på discovery channel.. så jag bestämde mig för att äta hos SE och kolla på tv.. och så kliver SE och co in... han är inte längre förvånad att finna mig eller AM hos sig längre

innan föreläsningen träffar jag min PM-grupp i skolan, och jag träffar även på datorsalstösen, vi växla några ord med varandra om helgen som varit, samt håller på och små flirtar med varandra, det är så harmlöst då vi inte ens vet varandras namn..

föreläsningen flyter på.. men tröttheten var närvarande..men jag kvickna till vid halv fyra.. då det bara var en timme var tills jag skulle träffa tösen från kanada, efter lektionen slut kunde jag inte skynda mig nog för att träffa henne..

Jag träffar henne på Tinells, och där har jag bara vart en gång tidigare med SV, väldigt mysigt ställe måste jag erkänna.  Vi snacka väldigt mycket om hennes skola och studentlivet där.. och så snacka vi om vad vi själva ville jobba med i framtiden, osv osv. De som känner mig vet ju att jag inte är så mycket till övers för fika.. men det finns undantag.. då hon kommer från kanada råkar vara snygg och snäll, det skadar ju inte.. synd att hon är upptagen.